Foto: F64
Latvijas futbola kluba "Riga FC" darbinieki un spēlētāji bija pārsteigti par to, ka galvenais treneris Luišs Pimenta pameta galvenā trenera amatu, taču par futbola speciālista no Portugāles vietas izpildītāju nosaukts Mihails Koņevs, vēsta komandas paziņojums.

Jau vēstīts, ka pirmdien Pimenta negaidīti paziņoja, ka nepaliks "Riga FC" galvenā trenera amatā, jo viņam nav bijuši pieņemami apstākļi. Līdz ar to portugāli klubu nevadīja nevienā oficiālā spēlē.

""Riga FC" par trenera pieņemto lēmumu vienpusēji pārtraukt darba attiecības ir nepatīkami pārsteigta, īpaši ņemot vērā, ka līdz čempionāta sākumam ir atlikušas vien dažas dienas. Klubs oficiāli paziņo, ka par galvenā trenera vietas izpildītāju tiek iecelts pieredzējušais Latvijas futbola speciālists Mihails Koņevs, kurš jau iepriekšējās sezonās ir pierādījis, ka spēj ļoti profesionāli reaģēt sarežģītās situācijās un sasniegt vēlamo rezultātu. Jāatgādina, ka tieši 55 gadus vecais Koņevs pagājušā sezonā uzsāka komandas uzvaru sēriju ceļā līdz Latvijas čempionāta zeltam," teikts komandas paziņojumā.

"Līdz čempionāta sākumam atlikušas tikai trīs dienas, un, protams, šāds pavērsiens nav patīkams, bet komandā ir izveidojies ļoti spēcīgs kolektīvs, kuru nespēs salauzt nekādas grūtības. Ar katru dienu kļūstam tikai spēcīgāki, esam gatavi sisties viens par otru un noteikti būsim gatavi čempionāta sākumam,"vēsta "Riga FC".

"Riga FC" jauno sezonu sāks 9. martā, kad viesos spēkosies pret "Jelgavu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!