Latvijas "Optibet Virslīgas" klubs "Riga FC" uz īres līguma nosacījumiem savu sastāvu papildinājis ar 23 gadus veco portugāļu pussargu Duglasu Aureliu, informē kluba preses dienests.

Duglass Aureliu ir dzimis 1999. gada 27. martā Brazīlijā. Aureliu ir Brazīlijas un Portugāles pilsonis, un viņš spēlē labās un kreisās malas pussarga pozīcijās. Futbolists ir labi zināmās Portugāles kluba Lisabonas "Sporting" audzēknis.

Portugālē Aureliu pārstāvēja tādas komandas kā "Sporting" U-17, U-19, "Belenenses" un "Estoril" U-23. 2019. gadā Duglass Aureliu debitēja Portugāles augstākajā līgā.

Iepriekšējā sezonā Aureliu spēlēja Kipras augstākās līgas klubā "Pafos", kas ir "Riga" FC sadarbības klubs. Viņš piedalījās 22 spēlēs, guva četrus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Pussargs pievienojas mūsu komandai uz īres nosacījumiem no Kipras kluba.

Savukārt ceturtdien "Riga" rindās atgriezās 22 gadus vecais Latvijas centra aizsargs Iļja Korotkovs, kurš sezonas pirmo daļu pavadīja "Auda" rindās. Šosezon Korotkovs aizvadīja 14 spēles "Audā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!