Foto: F64

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas 29.kārtas ievadā "Riga" piektdien savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) uzvarēja "Liepāju".

Pēc uzvaras rīdzinieki līdz četriem punktiem samazināja turnīra līderes "Valmieras" pārsvaru, tiesa, vidzemnieki savu 29.kārtas maču vēl aizvadīs.

Bumba pirmo reizi vārtos nonāca spēles septītajā minūtē, kad pēc Duglasa Aurēliu piespēles bumbu savā "cietoksnī" ieraidīja Inasio Migels. Vadībā "Riga" nostiprinājās 63.minūtē, kad liepājnieki neuzmanīgi nospēlēja savā soda laukumā un Marselo Torress ar sitienu no tuvas distances panāca 2:0.

Pirmajos divos apļos ar 1:0 uzvarēja "Liepāja", abos dueļos vārtus gūstot Nemaņam Belakovičam, bet trešajā aplī mačs noslēdzās bezvārtu neizšķirti.

Kārtas turpinājumā sestdien būs apakšgala komandu "Metta" un "Tukums 2000"/"Telms" cīņa, bet virslīgas līdere "Valmiera" viesosies pie pēdējo pozīciju dalošās Jūrmalas "Spartaka" vienības. Svētdien Rīgā "Auda" tiksies ar Salaspils "Super Nova" futbolistiem un RFS viesu statusā savā stadionā spēlēs ar "Daugavpili".

Turnīra tabulas galvgalī 28 mačos 67 punktus ir sakrājusi "Valmiera", bet 63 punkti 29 cīņās ir "Riga" futbolistiem, kamēr 60 punktus 28 spēlēs guvusi RFS. Vadošo četrinieku ar 54 punktiem 29 dueļos noslēdz "Liepāja". Piektā ir "Auda" ar 44 punktiem, bet sestā - "Daugavpils", kurai ir 28 punkti, kamēr "Tukums 2000"/"Telms" komandai ir 27 punkti. 21 punkts ir "Metta", bet pa 18 punktiem - Jūrmalas "Spartaka" un "Super Nova" komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!