Foto: F64
Iepriekšējās sezonas "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas bronzas medaļas laureāte "Riga" pirmssezonas sagatavošanās turnīra futbolā "Virslīgas kauss" pusfinālā par 5.-8.vietu ar rezultātu 2:1 (0:0) pārspēja "Valmiera Glass"/ViA komandu.

Rīdziniekiem abus vārtus guva Igaunijas uzbrucējs Bogdans Vaščuks, savukārt valmieriešiem precīzi sita pārbaudāmais futbolists.

Mača rezultāts tika atklāts 55.minūtē, Valmieras futbolistam pēc centrējuma soda laukumā no tuvas distances panākot 1:0. Septiņas minūtes vēlāk precīzi ar galvu sita Vaščuks, Igaunijas futbolistam izlīdzinot rezultātu. Turpinājumā rīdzinieki turpināja veidot vienu uzbrukumu pēc otra, 72.minūtē tiekot pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu, kuru realizēja Vaščuks.

Mačā par piekto vietu turnīrā "Riga" spēkosies ar iepriekšējās sezonas virslīgas vicečempioni "Liepāja"/"Mogo" komandu, kas pusfinālā par 5.-8.vietu ar rezultātu 7:1 sagrāva "Ventspils" vienības dublieru vienību. Savukārt par septīto vietu cīnīsies "Valmiera Glass"/ViA un "Ventspils" komandas.

Piektdien notiks spēkošanās par ceļazīmi uz finālu, RFS duelējoties ar "Jelgavu" un "Metta"/"Latvijas Universitātei" spēkojoties ar Jūrmalas "Spartaku".

Visas spēles tiks aizvadītas "Skonto" hallē. Turnīra čempionus noskaidros 25.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!