Foto: LETA
Latvijas čempione futbolā un kausa trofejas glabātāja "Riga" neturpinās sadarbību ar savu kapteini Volodimiru Bajenko, informē klubs.

Ar 28 gadus veco Bajenko klubam bija līgums uz vienu sezonu, bet tagad kontraktu nolemts nepagarināt. Aizvadītajā sezonā viņš bija viens no vadošajiem "Riga" futbolistiem.

Ukraiņu aizsargs pagājušās sezonas virslīgas turnīrā laukumā devās 23 spēlēs, no kurām 22 sāka pamatsastāvā, guva piecus vārtus un nopelnīja deviņus brīdinājumus. Latvijas kausa finālā Bajenko kontā realizēts pēcspēles 11 metru sitiens un dzeltenā kartīte.

Tāpat ukrainis piedalījās abās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas cikla spēlēs pret Bulgārijas klubu Sofijas CSKA, atbildes spēlē arī realizējot 11 metru sitienu un nopelnot divus brīdinājumus.

"Riga" šonedēļ arī paziņoja, ka tai pievienojies priekšējās līnijas spēlētājs Davits Škirtladze no Gruzijas un kreisās malas futbolists Žoels Bopesu no Francijas.

Pašlaik 25 gadus vecais Škirtladze pirms tam spēlējis Gruzijā, Dānijā un Slovākijā, šosezon Trnavas "Spartak" sastāvā uzspēlējot arī UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Tikmēr 24 gadus vecais Bopesu, kurš dzimis Kongo, līdz šim spēlējis Francijā un Maķedonijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!