Foto: F64
"Synottip" Latvijas futbola virslīgas Rīgas klubu derbijs starp RFS un "Riga FC" šajā pirmdienā, 21. maijā, abām komandām noslēdzies ar 740 eiro lielu sodu.

Rīgā, "Arkādijas" stadionā notikušajā duelī asā un spraigā cīņā RFS atspēlējās un pēdējās minūtēs izrāva uzvaru ar 2:1.

Jau pirmajā puslaikā uz tribīnēm tika aizsūtīts "Riga FC" galvenais treneris Goce Sedloski, kurš pārāk agresīvi reaģēja uz notikumiem laukumā. Trešdien notikušajā LFF disciplinārlietu komisija nolēmusi sodīt maķedonieti ar 200 eiro lielu soda naudu par neētisku uzvedību.

Daudz lielāku soda naudu nāksies maksāt mājiniekiem RFS, kuru rindās uz tribīnēm tika padzīti galvenā trenera palīgi Aleksandrs Koliņko un Mariuss Skinderis. Abiem futbola treneriem soda naudā būs jāsamaksā 200 eiro katram par neētisku uzvedību.

Tāpat LFF disciplinārlietu komisija sodījusi RFS ar 140 eiro lielu soda naudu saistībā ar Disciplinārā reglamenta pielikuma 6.2.11. punktu. Šis punkts nosaka soda naudu par "Par 5 (pieciem) vai vairāk disciplinārsodiem (brīdinājumiem un noraidījumiem) 1 (vienā) spēlē". Tomēr LFF oficiālajā statistikas portālā pieejamā informācija liecina, ka RFS futbolisti spēlē saņēmuši trīs brīdinājumus. Savukārt treneriem un uz soliņa esošajam personālam no tiesnešu puses netiek rādīti brīdinājumi vai noraidījumi (dzeltenā vai sarkanā kartīte), bet šīm personām par pārkāpumiem tiek liegts atrasties uz komandas soliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!