Foto: Latvijas Futbola federācija
"Rīgas Futbola skolas" dāmas ceturto gadu pēc kārtas nodrošinājušas Latvijas Sieviešu futbola līgas (SFL) čempioņu godu.

Rīdzinieces sestdien viesos ar 3:1 pārspēja savas pēdējo gadu sīvākās konkurentes "Liepājas" futbolistes.

Rīgas Futbola skolai čempionu titula nodrošināšanai šajā mačā pietika ar neizšķirtu, kamēr Liepājas pārstāvēm, lai saglabātu teorētiskas izredzes pacīnīties par zelta medaļām, bija obligāti jāizcīna panākums.

Tiesa, Rīgas futbolistēm uzvarētāju trofeja vēl netika pasniegta, jo klubs paudis vēlmi kausu saņemt 3. septembra mājas spēlē pret "Rīgas Futbola skola"/"46. vidusskola" komandu.

Abu komandu pirmajā šīs sezonas tikšanās reizē 30. aprīlī "Rīgas Futbola skola" izbraukumā bija pārāka ar rezultātu 4:0, bet 9. jūlija mačā rīdzinieces savā laukumā uzvarēja ar 2:0.

Turnīra tabulā "Rīgas Futbola skola" desmit spēlēs tikusi pie maksimāli iespējamajiem 30 punktiem, par deviņiem punktiem apsteidzot "Liepāju". Trešo vietu ar 13 punktiem ieņem "Riga United", par trim punktiem atpaliek Rēzeknes BJSS/"VRS Optimists – R", bet bez punktiem cīnās "Rīgas Futbola skola"/"46. vidusskola".

SFL čempionātā piecas komandas turnīra gaitā aizvada trīs apļu sacensības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!