Foto: F64
Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - šīs sezonas otrais rezultatīvākais spēlētājs Vits Rimkus vismaz uz laiku izslēgts no Latvijas čempionvienības "Ventspils" sastāva un nav pieteikts dalībai UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

"Ventspils" komandas preses sekretārs Mihails Koroļovs informāciju nekomentēja, tikai piebilstot, ka veterāns joprojām trenējas kopā ar komandu.

Baumas par Rimkus un vēl vairāku futbolistu atskaitīšanu no "Ventspils" komandas radās pēc UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra izšķirošās, "play-off" kārtas cīņām ar "Zurich" komandu, jo futbolisti esot likuši likmes totalizatorā uz savas komandas zaudējumu. Šajās cīņās "Ventspils" savā laukumā zaudēja ar rezultātu 0:3, bet izbraukumā piekāpās ar 1:2, izšķirošos vārtus gūstot jau mača kompensācijas laikā.

Pirmdien publicētajā pieteikumā UEFA Eiropas līgas grupu turnīram "Ventspils" sastāvā ir pārējie vaininieki - vārtsargs Andrejs Pavlovs un aizsargs Deniss Kačanovs, tomēr Rimkus, kurš "LMT Virslīgas" turnīrā šosezon guvis 17 vārtus, sastāvā nav.

Jau iepriekš no komandas bija oficiāli atskaitīts Saša Cilinišeks, kuru "Ventspils" komanda esot izīrējusi.

Pirmo maču Eiropas līgas grupu turnīrā "Ventspils" aizvadīs 17.septembrī, izbraukumā tiekoties ar Berlīnes "Hertha" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!