Foto: LETA
Līdzšinējais Latvijas futbola izlases ģenerālmenedžeris Roberts Mežeckis nolēmis spert soli pretī nākamajiem izaicinājumiem karjerā, līdz ar UEFA Nāciju līgas grupu turnīra beigām oficiāli noslēdzot arī darba attiecības ar Latvijas Futbola federāciju (LFF), informē LFF.

Mežeckis, kurš savulaik bija profesionāls futbolists un 2008. gada 20. augustā pārbaudes mačā izbraukumā pret Rumāniju aizvadīja vienu spēli arī valstsvienībā, par izlases ģenerālmenedžeri strādāja kopš 2013. gada, kad pie komandas stūres stājās Marians Pahars.

"Šis nebija spontāns lēmums - šādas domas parādījās apmēram pirms gada. Tas notika dabiski, diezgan ilgu laiku jau esmu strādājis federācijā - menedžera amatā tie bija pieci gadi. Laikam esmu tāds cilvēks, kurš uzskata, ka periodiski dzīvē ir kaut kas jāmaina. Šobrīd ir pienācis laiks, kad esmu nolēmis to izdarīt - uzsākt jaunu projektu, atvērt jaunu lapaspusi un, protams, turpināt strādāt futbolā,"savu lēmumu paskaidro Mežeckis.

Kā zināms, pagaidām Latvijas futbola izlase ir arī bez galvenā trenera. Paredzams, ka otrdien notiekošajā LFF valdes sēdē varētu kļūt zināms jaunais valstsvienības galvenais treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!