Foto: EPA-AFI
Pēc 13 mēnešu pārtraukuma laukumā trešdien atgriezās brazīliešu slavenais futbolists Ronaldo, kurš jau pirmajā spēlē dabūja ciest no žurnālistu pārāk lielās uzbāzības.
32 gadus vecais Ronaldo, kurš 13 mēnešus nespēlēja ceļgala traumas dēļ, trešdien piedalījās Brazīlijas kausa spēlē, kurā viņa pārstāvētais „Corinthians" ar 2:0 uzvarēja „Itumbiara". Ronaldo laukumā devās uz maiņu otrajā puslaikā, kad rezultāts bija jau 2:0, un nospēlēja 23 minūtes.

Toties smagāk Ronaldo gāja jau pēc spēles. Vairāki desmiti žurnālistu viņu ielenca uz laukuma, lai dabūtu interviju. Šajā gūzmā kāds no žurnālistiem arī trāpīja ar mikrofonu viņam pa labo aci. Ronaldo steidzami tika nogādāts ģērbtuvēs, bet pēc spēles futbolists atteicās runāt ar žurnālistiem. Atstājot stadionu, Ronaldo bija redzams ar sadauzītu un uzpampušu labo aci.

Pagājušā gada februārī Ronaldo, spēlējot „AC Milan" sastāvā pret „Livorno", guva smagu kreisā ceļgala traumu. Slavenais futbolists uzreiz atstāja „AC Milan" rindas, atgriezās Brazīlijā, un decembrī noslēdza līgumu ar „Corinthians". Daudzi speciālisti uzskatīja, ka Ronaldo, kurš karjeras laikā divreiz ir pārdzīvojis labā ceļgala smagas traumas, laukumā nespēs atgriezties. Tomēr tagad brazīlietis pierādīja, ka vēl neplāno beigt savu izcilo karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!