Foto: AFP/Scanix/LETA

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu trešdien bija ļoti neapmierināts, ka Mančestra "United" galvenais treneris Ēriks ten Hāgs viņu neuzlaida laukumā Anglijas Premjerlīgas spēlē pret Totenhemas "Hotspur", un demonstratīvi atstāja stadionu vēl dažās minūtes pirms mača beigām.

Mančestras vienība trešdien, parādot lielisku sniegumu, savā laukumā ar 2:0 apspēlēja tabulā augstāk esošo Totenhemas "Hotspur". 37 gadus vecais Ronaldu mačs bija jānoskatās no rezervistu soliņa, ko portugālis turklāt atstāja priekšlaicīgi 89. minūtē - vēl pirms spēle bija beigusies. Viņš demonstratīvi, kratīdams galvu, devās prom. Futbola apskatnieki šādu Ronaldu rīcību jau nodēvējuši par neprofesionālu.

"The Athletic" vēsta, ka Ronaldu pat neesot devies uz ģērbtuvēm - viņš "Old Trafford" stadionu atstājis uzreiz. Tobrīd Mančestras vienība varēja laukumā uzmainīt vēl divus spēlētājus.

Pēc mača ten Hāgam tika vaicāts, ko viņš domā par Ronaldu rīcību, uz ko treneris atbildēja, ka šo situāciju risinās ceturtdien.

Vasarā uzjundīja runas, ka Ronaldu vēlas atstāt Mančestras "United", kur atgriezās vien pirms gada. Viņš izlaida komandas pirmssezonas nometni, un kopš sezonas sākuma portugālim ir lielas problēmas izkarot vietu sastāvā. Pagājušajā sezonā ar kopumā 24 vārtiem 38 spēlēs uzbrucējs bija vienības rezultatīvākais futbolists. Šajā sezonā Ronaldu 12 mačos izcēlies tikai ar diviem precīziem sitieniem.

Jau vasarā Ronaldo parūpējās par neprofesionālu rīcību, priekšlaicīgi atstājot stadionu, kamēr tiek aizvadīta pārbaudes spēle pret Spānijas klubu "Rayo Vallecano", šādi izpelnoties ten Hāga kritiku.

Pēc uzvaras pār "Hotspur" futbolistiem Mančestras "United" kopvērtējumā ar 19 punktiem desmit spēlēs ir piektajā vietā. Līderei Londonas "Arsenal" ir 27 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!