Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu pirmdien, 25. martā, 2020. gada Eiropas čempionāta atlases spēlē guva savainojumu, bet Portugāles izlase cīnījās neizšķirti 1:1 ar Serbiju.

"Euro 2020" atlases B grupas spēlē pašreizējā čempionvienība Portugāle jau septītajā minūtē nonāca zaudētājos, kad Dušans Tadičs realizēja 11 metru soda sitienu. Vēl vienu triecienu Portugāle saņēma 30. minūtē, kad pēc izrāviena pa kreiso malu muskuļa savainojumu guva Ronaldu, kurš tika nomainīts.


Spēlējot jau bez savas superzvaigznes, Portugāle spēja atspēlēties – 42. minūtē precīzs bija Danilo.

Vēl B grupā Ukraina brīnumaini izglābās no zaudējuma Luksemburgā, kompensācijas laikā izraujot uzvaru 2:1. Ukraiņiem uzvaru palīdzēja izcīnīt mājinieki, jo mača izskaņā bumbu savos vārtos raidīja Žersons Rodrigess.

Citos mačos A grupā Anglija viesos ar 5:1 (2:1) sagrāva Melnkalni, lai gan vēl 30. minūtē bija zaudētājos ar 0:1. Vēl vienā A grupas spēlē Kosova cīnījās neizšķirti 1:1 ar Bulgāriju.

H grupā visi trīs mači noslēdzās ar pārliecinošām uzvarām – Turcija ar 4:0 sagrāva Moldovu, Albānija viesos ar 3:0 pieveica Andoru, bet Francija ar 4:0 pārspēja Islandi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!