Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pirmajā spēlē negaidīti graujošu uzvaru izbraukumā otrdien izcīnīja "Real Madrid", kas B grupas mačā ar 6:1 (1:0) sagrāva "Galatasaray".

Par spēles varoņiem kļuva Krištianu Ronaldu un Karīms Benzemā. Portugāļu zvaigzne mačā izcēlās ar trīs gūtajiem vārtiem, bet Benzemā guva divus vārtus.

Visu UEFA Čempionu līgas spēļu rezultātus un statistiku var aplūkot portāla "Delfi" speciālajā sadaļā.

Spēles sākums nebija pārāk veiksmīgs "Real Madrid", jo jau 15.minūtē traumas dēļ laukumu bija spiests atstāt vārtsargs Ikers Kasiljass, kura vietā vārtos stājās Djego Lopess. Savukārt 33.minūtē veiksme jau uzsmaidīja "Real Madrid", jo Isko gūtie vārti apklusināja "Galatasaray" masīvos centienus gūt vārtus.

Otrā puslaika sākumā teicamu iespēju izlīdzināt rezultātu neizmantoja Buraks Jilmazs, bet tad laukumā dominēja "Real Madrid". Benzemā ar vieniem un Ronaldu ar diviem gūtiem vārtiem panāca 4:0. Pārējie vārti mačā tika gūti jau cīņas izskaņā, kad uzvarētājs jau bija zināms.

Citā šīs grupas spēlē "Kobenhavn" savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Turīnas "Juventus".

Tikmēr A grupā pārliecinoši Čempionu līgu iesāka "Manchester United", kas savās mājās ar 4:2 pieveica Lēverkuzenas "Bayer", bet Doņeckas "Šahtar" šajā grupā viesos ar 2:0 pieveica "Real Sociedad". Savukārt C grupā "Benfica" savā laukumā ar 2:0 pieveica "Anderlecht", bet Parīzes "St.Germain" viesos ar 4:1 pārspēja "Olympiakos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!