Foto: EPA/Scanpix/LETA

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu ieguvis pirmo trofeju ar Turīnas "Juventus" un izcīnījis ceturto nacionālo Superkausu savā karjerā.

Itālijas Superkausa finālā "Juventus" ar 1:0 pārspēja "AC MIlan". Uzvaru turīniešiem nodrošināja tieši Ronaldu, kurš guva vienīgos vārtus šajā spēlē, kas notika Saūda Arābijas pilsētā Džedā.

"Šis bija ļoti smags mačs, grūti spēlēt tik karstā laikā," Ronaldu citē raidsabiedrība RAI. "Mēs nospēlējām labi, izveidojām daudz momentu, un es esmu laimīgs, ka man izdevās iesist uzvaras vārtus. Tos veltu savai komandai, ģimenei, draugiem, visiem, kas mīl "Juventus" un Krištianu."

"Ļoti gribējās 2019. gadu iesākt ar trofeju. Un man tagad ir pirmais tituls ar "Juventus"! Tas ir tikai sākums. Mēs ejam soli pa solim. Tagad jāstrādā, lai izcīnītu nākamo kausu. A sērijā mēs esam līderpozīcijā, taču vēl tāls ceļš ejams, turnīrs ir sarežģīts, tāpēc jāstrādā," piebilst futbolists.

Ar šo uzvaru "Juventus" kļuva arī par veiksmīgāko komandu Itālijas Superkausā, jo tagad to ir izcīnījuši astoņas reizes. Septiņas reizes kausu ieguvuši "AC Milan".

Tādējādi portugāļu uzbrucējs ieguvis Superkausu visās četrās valstīs, kurās līdz šim spēlējis, — Portugālē ar Lisabonas "Sportisng", Anglijā ar "Manchester United", Spānijā ar "Real Madrid" un tagad arī Itālijā ar "Juventus".

Kopumā Ronaldu plauktā ir 26 klubu trofejas un viens ar Portugāli izlasi iegūtais kauss no 2016. gada Eiropas čempionāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!