Foto: AP/Scanpix

Ar pieciem gūtiem vārtiem Spānijas futbola čempionāta mačā svētdien izcēlās portugāļu uzbrucējs Krištianu Ronaldu, kurš vietējam grandam Madrides "Real" palīdzēja savā laukumā ar 9:1 (4:0) sagraut "Granada" vienību.

Pirmajā puslaikā Ronaldu izcēlās ar trim precīziem sitieniem, kurus viņš realizēja astoņu minūšu laikā. Ceturtos vārtus portugāļu uzbrucējs guva otrā puslaika devītajā minūtē, bet piekto reizi bija precīzs minūti pirms pamatlaika beigām.

Tikmēr divus vārtus "Real" labā guva francūzis Karims Benzemā, kurš ar četru minūšu intervālu bija precīzs otrā puslaika sākumā. Savukārt viens rezultatīvs sitiens velsiešu pussarga Gareta Beila kontā. Vēl viens vārtu guvums "Real" rēķinā, kad mača 83.minūtē bumbu savos vārtos raidīja "Grenada" futbolists.

Pēc izcīnītā panākuma "Real" ar 29 spēlēs izcīnītiem 67 punktiem atrodas Spānijas čempionāta otrajā pozīcijā, no līderes "Barcelona" atpaliekot par vienu punktu. Tiesa, katalāņu klubam ir viena spēle rezervē.

Uzvaru sestdien izcīnīja arī Madrides "Atletico" vienība, kas izbraukumā ar 2:0 (2:0) pārspēja "Cordoba" futbolistus, tādejādi ar 62 punktiem pakāpjoties uz trešo vietu turnīra tabulā. Ceturtajā pozīcijā esošajai "Valencia" ir par diviem punktiem mazāk, bet šajā kārtā vēl jāaizvada mačs pret "Villareal" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!