Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas futbola uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Vācijas bundeslīgas kluba Hamburgas SV (HSV) jaunais vienības pagaidu treneris Peters Knēbels mēģinās uzlabot komandas spēli uzbrukumā, pirmdien medijiem atzina speciālists.

"Nemēģināšu izdarīt izmaiņas par 180 grādiem, bet turpināšu Jozefa Cinbauera iesākto ceļu, veicot dažas korekcijas," teica Knēbels.

Kā atzina pats speciālists, viens no viņa mērķiem būs "uzlabot uzbrukuma spēli, nezaudējot to stabilitāti aizsardzībā, kuru izveidoja iepriekšējais treneris".

"Esmu pārliecināts, ka varu izdabūt no futbolistiem tās vajadzīgās prasmes, kas palīdzēs komandai pārvarēt problēmas izšķirošajās cīņās," pašlaik 48 gadus vecais pagaidu treneris pauda preses konferencē.

"Ieguldīsim tajā visu enerģiju," piebilda Knēbels, kurš grib pēc iespējas ātrāk "uzaut sporta tērpu un doties uz treniņu laukumu".

Knēbelam trenera licence ir 16 gadus, bet vienīgā viņa pieredze kā komandas vadītājam ir bijusi no 1998. līdz 2000.gadam kā Šveices otrās futbola divīzijas kluba "Winterthur" trenerim. Jaunais pagaidu treneris pilda arī HSV kluba sporta direktora pienākumus.

Kā ziņots, svētdien HSV no galvenā trenera amata atbrīvoja Jozefu Cinbaueru, kurš bija komandas vadītājs no pagājušā gada septembra.

Cinbauera vadībā HSV komanda nebija tikusi pie uzvaras sešas spēles pēc kārtas, kas tai licis atkal cīnīties par vietas noturēšanu Vācijas bundeslīgā.

Iepriekšējā sezonā HSV tikai ar grūtībām nosargāja vietu bundeslīgā, bet pērnā gada vasarā sastāvā veica ievērojamas izmaiņas, taču tas nav devis vēlamo rezultātu.

Ar 26 spēlēs izcīnītiem 25 punktiem HSV bundeslīgas kopvērtējumā ieņem 16.vietu 18 komandu konkurencē.

Šosezon vienība 26 spēļu laikā spējusi gūt tikai 16 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!