Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlasei pārbaudes spēlē pret Japānu nevarēs palīdzēt Vācijas kluba Hamburgas SV uzbrucējs Artjoms Rudņevs, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Sestdien Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēles laikā Rudņevs guva savainojumu un nevarēs palīdzēt Latvijas valstsvienībai 6.februārī Kobē paredzētajā pārbaudes spēlē.

Kā norādīja Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, neilgi pēc 2.februārī notikušās spēles ar viņu sazinājās gan pats futbolists, gan arī Hamburgas SV kluba pārstāvji, informējot par futbolista savainojumu. Artjoms Rudņevs pauda nožēlu par radušos situāciju un novēlēja partneriem Latvijas izlasē veiksmi gada pirmajā oficiālajā spēlē. Tikmēr kluba pārstāvji informēja, ka jau tuvākajā laikā paredzēta futbolista gūtā savainojuma medicīniskā apskate, tāpēc pagaidām par savainojuma nopietnību līdz turpmākiem oficiālajiem paziņojumiem ir pāragri spriest.

Latvijas nacionālā futbola izlase svētdien plkst. 15:45 ar reisu no Rīgas līdz Stambulai un tālāk līdz Osakai dosies tālajā ceļā uz Japānu. Spēle starp Japānas un Latvijas futbola izlasēm notiks trešdien to tiešraidē plkst. 12:20 pēc Latvijas laika translēs arī LTV7 kanāls.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!