Foto: miedzlegnica.eu

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Valērijs Šabala sestdien guva vārtus otro spēli pēc kārtas Čehijas augstākās līgas mačos, tomēr viņa pārstāvētā Jablonecas "Pribram" vienība piedzīvoja neveiksmi.

"Pribram" savā laukumā ar 1:2 (0:0) zaudēja Ostravas "Banik" vienībai. Šabala mača 48.minūtē izcēlās ar precīzu sitienu un izvirzīja mājinieku komandu 1:0 vadībā. "Banik" panāca neizšķirtu 75.minūtē, bet piecas minūtes pirms mača pamatlaika beigām no Šabalas komandas biedra Romana Bednarža bumba ielidoja "Pribram" vārtos.

Šabala, kurš laukumā pavadīja visu spēli, ar vārtu guvumu izcēlās otro maču pēc kārtas.

Jau ziņots, ka pagājušajā svētdienā Latvijas izlases uzbrucējs ar tālsitienu guva savus pirmos vārtus "Pribram" sastāvā, taču komanda ar rezultātu 1:2 (1:0) izbraukumā zaudēja Prāgas "Sparta" vienībai.

Kā zināms, Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs piektdien guva vārtus Čehijas augstākās līgas mačā, kurā viņa pārstāvētā Prāgas "Dukla" komanda ar rezultātu 6:1 (4:0) pārliecinoši uzveica "Jablonec" futbolistus.

Gorkšs izcēlās 33.minūtē, kad ieraidīja bumbu vārtos pēc stūra sitiena un panāca 2:0.

Šī bija otrā spēle šosezon, kurā Gorkšs izcēlās ar vārtu guvumiem - novembrī viņš kādā no mačiem pamanījās iesist divus vārtus, turklāt arī toreiz abas reizes bija precīzs pēc stūra sitiena.

Tikmēr citā mačā sestdien aizsarga Renāra Rodes pārstāvētā Olomoucas "Sigma" mājās cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Prāgas "Slavia".

Latvijas futbolists nebija iekļauts pieteikumā.

Turnīra tabulā "Dukla" 24 spēlēs izcīnījusi 29 punktus un ieņem devīto vietu, "Pribram" ar 24 punktiem 25 spēlēs ir atkāpusies uz 14.pozīciju, bet "Sigma" ar 21 punktiem ieņem 15.vietu 16 komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!