Foto: Latvijas Futbola federācija
Jau septīto gadu ar posmiem dažādās Latvijas pilsētās risināsies Latvijas atklātais veterānu čempionāts, kura 2021. gada sezona tiks atklāta 10. jūlijā Rēzeknes 2. vidusskolas laukumā ar Mihaila Čikovani piemiņas turnīru, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Sacensībās šogad plāno startēt 11 komandas – "Daugavpils", "Sportima" (Rīga), "Viesulis" (Alūksne), "Jūrmala", "Rēzekne", Jonišķu rajona izlase (Lietuva), "Sigulda", "Limbaži", FK "02" (Rīga), "Olaine" un "Jēkabpils".

Sezonas gaitā tiks aizvadīti desmit posmi, kas notiks Rēzeknē, Kauguros, Jēkabpilī, Lietuvas pilsētā Žagarē, Limbažos, Daugavpilī, Alūksnē, Olainē un Rīgā. Turnīros var piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši ne vēlāk kā 1981. gadā.

Valsts mēroga čempionātu veterāniem LFF organizē septīto gadu pēc kārtas. Pirmajās četrās sezonās par sacensību uzvarētājiem kļuva "Daugavpils" komandas veterāni, 2019. gadā uzvaras laurus plūca "Viesulis" vienība, bet pērn tronī atkal atgriezās "Daugavpils". Labāko trijniekā trīs reizes bijusi "Carnikava" un "Sportima", divreiz tas izdevies "Viesulim" un "Jūrmalai", bet vienreiz – "Rēzeknei".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!