Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi esot piekritis pievienoties Saūda Arābijas klubam "Al-Hilal", vēsta Spānijas futbola televīzijas raidījums "El Chiringuito".

Iepriekš ziņots, ka Mesi nolēmis nepalikt Francijas klubā Parīzes "Saint-Germain". Esot pastāvējusi iespēja, ka viņš varētu atgriezties "Barcelona" rindās, bet šobrīd izskanējusī informācija liecina, ka Mesi to noraidījis. Saūda Arābijas čempionātā Mesi varētu nopelnīt daudz vairāk naudas, un aizvadītajās dienās ziņots, ka argentīnietis esot saņēmis piedāvājumu par 600 miljoniem eiro gadā.

"El Chiringuito" savā rīcībā iegūto informāciju nosauca par ekskluzīvu, turklāt par Mesi došanos uz Saūda Arābiju runāts jau ilgāku laiku. Raidījums vēsta, ka kopā ar Mesi uz "Al-Hilal" dosies arī Serhio Buskets, kuram pēc šīs sezonas noslēdzas līgums ar "Barcelona". Savukārt 2024. gada janvārī arī Žordi Albam noslēgsies līgumsaistības ar Barselonas klubu, un viņš arī nolēmis doties uz Saūda Arābiju.

"Mundo Deportivo" žurnālists Marsals Lorente ziņo, ka Buskets otrdien par savu lēmumu paziņos "Barcelona" galvenajam trenerim Ksavi Ernandesam.

Aizvadītajā mēnesī izdevums "Saudi Gazette" un ietekmīgais apskatnieks Fabricio Romano vēstīja, ka "Al-Hilal" esot piedāvājusi 400 miljonus eiro gadā, bet, ja var ticēt šīm ziņām, tad Saūda Arābijas klubs ievērojami palielinājis savu piedāvājumu.

Jau vēstīts, ka "Al Nassr" komandā 200 miljonu eiro lielu gada algu pelna Krištianu Ronaldu, kurš jau vēlas doties prom no Saūda Arābijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!