Foto: AFP/Scanpix/LETA

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtu otrdien pārvarēja pirmās piecas komandas – Spānijas klubs "Sevilla", Itālijas komanda "Napoli", Glāzgovas "Celtic" no Skotijas, grieķu Pireju "Olympiacos", kā arī Slovēnijas vienība "Maribor".

"Sevilla" atbildes spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Turcijas klubu Stambulas "Bašakšehir", divu spēļu summā gūstot panākumu ar rezultātu 4:3. Pirmajā puslaikā Eljero Elia izvirzīja vadībā Stambulas vienību, tomēr otrā puslaika ievadā Serhio Eskudero un Visams ben Jeders ļāva pārņemt vadību "Sevilla". Vēlāk Edins Višča vēl spēja izlīdzināt rezultātu, bet vēl vienus vajadzīgos vārtos "Bašakšehir" nespēja gūt.

Savukārt "Napoli" futbolisti izbraukumā ar 2:0 apspēlēja Francijas vienību "Nice" un divu spēļu summā triumfēja ar rezultātu 4:0. Aizvadītajā spēlē ar "goliem" izcēlās Hosē Kallehons un Lorenco Insinje.

Glāzgovas "Celtic" futbolisti atbildes spēlē izbraukumā ar 3:4 piekāpās "Astana" komandai no Kazahstānas, tomēr divu spēļu summā tas netraucēja gūt graujošu uzvaru ar 8:4. Vēl "Maribor" vienība savā laukumā ar 1:0 apspēlēja Beerševas "Hapoel" no Izraēlas, bet divu spēļu summā rezultāts bija 2:2. Slovēņu klubs iepriekšējā mačā izbraukumā guva vienus vārtus, kas ļāva iekļūt Čempionu līgas pamatturnīrā.

Visbeidzot Pireju "Olympiacos" izbraukumā ar 1:0 pārspēja Horvātijas komandu "Rijeka", un divu spēļu summā uzvarēja ar 3:1.

Trešdien risināsies atlikušās UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas "play-off" spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!