Foto: Publicitātes foto
Latvijas klubi Rīgas "Dinamo" un "Rīgas Futbola skola" (RFS) šajā nedēļas nogalē Igaunijā piedzīvoja zaudējumus Baltijas Sieviešu futbola līgas (BWFL) mačos.

Rīgas "Dinamo" sestdien ar rezultātu 3:4 (0:3) piekāpās Tallinas "Flora" futbolistēm.

Rīdzinieces šajā mačā atradās iedzinējos ar 0:3 un 1:4, tomēr beigās spēja samazināt rezultāta starpību līdz minimumam. Tiesa, no zaudējuma izglābties gan neizdevās. Latvijas komandas sastāvā pa vārtiem guva Karlīna Miksone, Renāte Fedotova un Olga Ševcova.

Savukārt svētdien Latvijas čempione RFS arī viesos ar 1:2 (0:1) atzina "Parnu" pārākumu. Vienīgos vārtus viešņu labā 84. minūtē ar iespaidīgu tālsitienu guva Anastasija Čemirtāne.

Turnīra tabulas līderpozīcijā ar 12 punktiem četrās spēlēs ir "Gintra-Universitetas" vienība, otro vietu ar deviņiem punktiem trīs cīņās ieņem Tallinas "Flora", četri punkti četros mačos ir "Parnu" kontā, trīs punkti trīs spēlēs ir RFS kontā, viens punkts trīs cīņās ir Kauņas "Žalgiris" futbolistēm, kamēr Rīgas "Dinamo" abās spēlēs pie punktiem nav tikusi.

Komandas vietas sadalīs, savā starpā aizvadot viena apļa turnīru.

BSF čempionāts tika izveidots 2005. gadā un turpinājumā pieredzēja piecas darbības sezonas. Pēc 2010. gada sacensībām turnīra norise tika apturēta, bet 2017. gadā tas piedzīvoja savu atgriešanos. Pērn RFS un "Liepāja" turnīrā ieņēma pēdējās divas vietas, bet par čempionēm kļuva "Minsk" futbolistes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!