Foto: Publicitātes attēli

Gruzijas futbola speciālists Tamazs Pertija kopš kļūšanas par futbola kluba "Skonto" galveno treneri regulāri saņem anonīmas īsziņas ar dažāda veida draudiem, par ko ir informēta arī policija, liecina kluba paziņojums.

Šajās īsziņās Pertija "laipni aicināts" atgriezties Gruzijā, pretējā gadījumā "tiks veiktas kādas darbības". Bet pēc atgriešanās no spēles Moldovā agresīvi noskaņoti nezināmi ļaundari  ar aerosoliem apkrāsoja Pertijas automašīnu un uzrakstīja uz tās necenzētus vārdus.

Par notikušo ir uzrakstīts iesniegums policijā, bet Pertija šāda veida rīcību uztver ar sev raksturīgo mieru un daļu humora. "Mani ar šādām īsziņām un darbību nevar iebiedēt, man tas liekas nedaudz jokaini. Diez kas tagad būs nākamais, ko viņi izdomās?" ironiski nosaka Pertija.

Pertija kļuvis par "Skonto" galveno treneri pērn decembri, šajā amatā nomainot Marianu Paharu, jo Pahars tika apstiprināts par Latvijas U-21 futbola izlases galveno treneri.

Pertija aizvadītajā sezonā bija Jaunatnes futbola centra "Skonto" sporta direktors un 1999. gadā dzimušo bērnu treneris.

2008.gadā Pertija kļuva par Daugavpils "Dinaburg" galveno treneri, bet 2009.gadā viņš par iesaistīšanos totalizatoru skandālā saņēma mūža diskvalifikāciju. Vēlāk gan viņš tika apžēlots un Pertijas diskvalifikāciju samazināja. Pēc tam gruzīns atgriezās Daugavpilī, kur vadīja "Daugavas" komandu, bet pēc tam sāka strādāt ar "Olimps" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!