Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Neilgi pirms Latvijas virslīgas jaunās sezonas titulētākais Latvijas futbola klubs „Skonto” papildinājis sastāvu ar vairākiem spēlētājiem – viens no viņiem ir pirmais Panamas spēlētājs Latvijas futbolā.

Nākamajā sezonā skontiešu rindās spēlēs Maķedonijas U-21 izlases spēlētājs Bojans Gjorgievskis. „Skonto” komanda maķedonieti īrēs no Baltkrievijas kluba Borisovas BATE, ar kuru skontiešiem jau izveidojusies laba sadarbība. 20 gadus vecais futbolists spēlē aizsarga pozīcijā, spēlējis Maķedonijas U-19 izlases rindās un šobrīd ir Maķedonijas U-21 izlases kandidāts.

„Skonto” sastāvu papildinājuši arī divi Krievijas futbolisti – 28 gadus vecais pussargs Aleksandrs Kukanovs un 22 gadus vecais aizsargs Adils Ibragimovs. Kukanovs skontiešu rindas pastiprinājis no KaļiņingradasBaltika” komandas, bet Ibragimovu komanda īrēs no Voroņežas „Fakel”.

Pirmo reizi Latvijas futbolā laukumā redzēsim Panamas spēlētāju – skontiešu rindās spēlēs Panamas U-20 izlases futbolists Hulio Manuels Segundo Rioss. 18 gadus vecais futbolists jau aizvadījis četras spēles Panamas U-20 izlases rindās (gūti vieni vārti) un ar savu sniegumu nonācis jau arī Panamas lielās izlases redzeslokā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!