Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Poļu futbola komandas "Wisla" līdzjutēji, kuri trešdien un otrdien ieradās Rīgā, lai vērotu spēli pret "Skonto" komandu, ar sapratni izturējušies pret stingrajiem drošības pasākumiem un aizturēto starp sporta faniem nav, portālam "Delfi" apliecināja policijas pārstāve Sigita Pildava.

Policijas pārstāve atzinīgi novērtēja visu dienestu darbu, gan robežsargi, gan policisti un arī kolēģi no Polijas nopietni uzpasējuši sabraukušos futbola fanus, un kopīgā darba rezultātā spēle noritējusi rāmi un bez incidentiem.


Sabraukušie fani jau ceļā uz Rīgu tikuši uzraudzīti, kā arī pirms un pēc spēles drošības pasākumi bijuši gana bargi. Pildava norāda, ka mierīgā spēles norise rāda, ka stingrie mēri atmaksājušies. Arī spēles laikā tribīnēs sporta līdzjutēji izturējušies ar cieņu pret sportistiem, nav bijuši agresīvi un nav centušies uzsākt konfliktus.

Futbola klubā "Skonto" portālam "Delfi" norādīja, ka izdevies noorganizēt spēli bez incidentiem un augstā līmenī, par ko uzslavas saņemtas no UEFA pārstāvjiem. Arī Polijas kluba pārstāvji bija apmierināti ar spēles organizēšanu un ar sapratni uzņēmuši pastiprinātos drošības apstākļus.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka iepriekš prognozēts, ka šo spēli vērot ieradīsies apmēram 2000 līdzjutēju. Bažoties par iespējamam nekārtībām, policija strādāja pastiprinātā režīmā. Otrdien gan viens iereibis Polijas futbola komandas fans aizturēts.

Atgādinām, ka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē trešdien "Skonto" futbolisti savā laukumā ar 0:1 zaudēja Polijas čempioniem Krakovas "Wisla".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!