Foto: EPA/Scanpix/LETA
UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfinālā ar dramatisku uzvaru ceturtdien vēlu vakarā iekļuva Prāgas "Slavia", kas pagarinājumā pēdējā minūtē ar 4:3 pieveica spāņu vienību "Sevilla".

Divu spēļu summā "Slavia" uzvarēja ar 6:5.

Gan pirmā abu komandu spēle Seviļā, gan atbildes mača pamatlaiks Prāgā noslēdzās neizšķirti 2:2 jeb divu maču summā 4:4. Papildlaika astotajā minūtē "Sevilla" izvirzījās vadībā, bet jau pēc četrām minūtēm "Slavia" panāca 3:3, kas gan Čehijas klubam nedeva tobrīd uzvaru divu maču summā. Pagarinājuma izskaņā "Slavia" lieliem spēkiem metās uzbrukumā, un lielā burzmā "Sevilla" soda laukumā bumba no spāņu kluba dāņu aizsarga Simona Kjēra kājas ielidoja vārtos.

Pagarinājumu nācās aizvadīt arī "Benfica" un Zagrebas "Dinamo" vienībām. Abu komandu pirmajā spēlē Zagrebā mājinieki uzvarēja ar 1:0, bet Portugālē ar tādu pašu rezultātu 90 minūtēs pārāka bija "Benfica". Pagarinājumā portugāļu klubs guva vēl divus vārtus, spēlē uzvarot ar 3:0, bet divu maču summā ar 3:1.

Ziņots, ka pirms tam latviešu soģa Andra Treimaņa brigādes tiesātajā mačā "Arsenal" mājās ar 3:0 pieveica "Rennes" komandu no Francijas, divu spēļu summā svinot panākumu ar 4:3.Vēl ceturtdaļfinālā iekļuva "Napoli", "Chelsea", "Villarreal", "Frankfurt" un "Valencia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!