Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta līderes "Barcelona", Madrides "Atletico" un Madrides "Real" sestdien izcīnīja uzvaras 35.kārtas spēlēs, turpinot cīņu par titulu.

"Barcelona" ar 6:0 (1:0) savu skatītāju priekšā pārspēja Hihonas "Sporting".

Ar četriem gūtiem vārtiem šajā mačā atzīmējās urugvajiešu uzbrucējs Luiss Suaress, bet pa reizi precīzi bija viņa kompanjoni no rezultatīvā Dienvidamerikas futbolistu trio argentīnietis Lionels Mesi un brazīlietis Neimars.

Kā zināms, iepriekšējā kārtā "Barcelona" ar 8:0 sagrāva Lakorunjas "Deportivo" komandu, pārtraucot trīs zaudējumu sēriju. Suaress šajā mačā guva četrus vārtus un trīsreiz asistēja komandas biedru vārtu guvumā.

Tikmēr "Atletico" sestdien ar 1:0 (0:0) savā laukumā pārspēja "Malaga" komandu.

Vienīgos vārtus šajā mačā guva Madrides vienības argentīniešu pussargs Anhels Korea.

Tāpat pie panākuma tika "Barcelona" un "Atletico" tuvākā sekotāja Madrides "Real", kas pretinieku laukumā ar 3:2 (1:2) apspēlēja vēl vienu Spānijas galvaspilsētas klubu "Rayo Vallecano".

Ar diviem gūtiem vārtiem "Real" rindās atzīmējās velsiešu pussargs Garets Beils, bet viesu zvaigzne Krištianu Ronaldu šo spēli traumas dēl izlaida.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā "Barcelona" un "Ateltico" guvušas 82 punktus 35 spēlēs, bet "Real" par punktu mazāk, kamēr nākamajai sekotājai "Villarreal" komandai ir 60 punkti 34 mačos. Līderu trio līdz čempionāta beigām palikušas vien trīs spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!