Foto: AFP/Scanpix
Spānijas un Čīles futbola izlašu pārbaudes spēle piektdien Šveices pilsētiņā Sangalenā beidzās ar abu komandu spēlētāju kautiņu, savukārt jau pēc mača čīlieši konstatēja, ka ir apzagti viņu numuriņi viesnīcā.

Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) piektdien atzīmētajā "Godīgas spēles" ("Fair Play") dienā notikušajā cīņā ar pasaules čempionu spāņu piedalīšanos asumi izcēlās izskaņā, kad teju visi laukumā esošie spēlētāji grūstījās, bet daži centās iesists pretiniekiem.

Spānijas izlase uzvarēja ar 3:2, lai gan pēc pirmā puslaika atradās iedzinējos ar 0:2. Pasaules čempioniem divus vārtus guva Sesks Fabregass, bet vienus Andress Injesta.

Pēc cīņas Čīles izlases spēlētāji atgriežoties viesnīcā atklāja, ka ir apzagti, jo no viņu numuriņiem zaglis aiznesis kredītkartes skaidru naudu vairāk kā 10 000 Šveices franku un elektroniskās ierīces.

PIektdien notika vēl vairākas pārbaudes spēles. Urugvaja ar 3:2 pārspēja Ukrainu, Polija ar 1:0 uzvarēja Meksiku, ASV izlase jaunā galvenā trenera vācieša Jirgena Klinsmana vadībā zaudēja Kostarikai ar 0:1, Argetīna ar 1:0 pārspēja Venecuēlu.

Vēl Ekvadora ar 5:2 sagrāva Jamaiku, Paragvaja ar 2:0 pārspēja Panamu, bet Peru un Bolīvija spēlēja neizšķirti 2:2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!