Latvijas izlases futbolists Vladislavs Gutkovskis pēc izcilā snieguma Polijas ekstraklases 11. kārtas spēlē ticis iekļauts čempionāta nedēļas simboliskajā izlasē.

Gutkovskis sestdien aizvadītajā spēlē piecu minūšu laikā atzīmējās gan ar gūtiem vārtiem, gan rezultatīvu piespēli. Uzbrucējs tādējādi palīdzēja Čenstohovas "Rakow" komandai viesos ar 2:1 (0:0) pieveikt spēcīgo Vroclavas "Slask" komandu.

"Rakow" vienība pēc izcīnītā panākuma pakāpusies uz trešo vietu čempionātā, savukārt Gutkovskis iekļauts 11. kārtas simboliskajā komandā.

Ekstraklases mājaslapa min Gutkovski kā vienu no trim futbolistiem līgā, kurš šobrīd uztur divās spēlēs pēc kārtas gūtu vārtu sēriju. Nedēļu iepriekš futbolists izcēlās ar precīzu sitienu spēlē pret Pozņanas "Warta" komandu.

Latvijas futbolists šosezon astoņās ekstraklases spēlēs sakrājis četrus vārtus un divas rezultatīvas piespēles. Turklāt trijās no spēlēm futbolists laukumā nāca vien uz maiņu. Savukārt vienīgajā Polijas kausa izcīņas spēlē 26 gadus vecais futbolists arī guva vārtus.

Gutkovska vārtu guvums un piespēle pret "Slask":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!