SIA "Mācību un treniņu centrs "Staicele"" ("MTC Staicele"), ko Latvijas Futbola federācija (LFF) savulaik slavēja kā "lielisku futbola bāzi", visticamāk, cietusi no pamatīgas izsaimniekošanas. Revidējot uzņēmuma pārvaldību, atklājas gan aizdomīgi "ātro kredītu" aizņēmumi, gan aizdomas par iespējamu parakstu viltošanu.

Klātienē apskatot teritoriju, jaunais "MTC Staicele" valdes priekšsēdētājs Jānis Čaplinskis konstatējis, ka, piemēram, piecu metru josla uz viena no mākslīgajiem laukumiem ir nodibinājuma "LFF-tūrisms" valdījumā. Citā vietā "MTC Staicele" teritorijā Salacas upes krastā ir vairākas vasaras atpūtas mājiņas. Lai gan mājiņas ir vienāda tipa un bāzes teritorijā, "MTC Staicele" īpašumā ir tikai trīs, bet pārējās pieder nodibinājumam SIA "Stārķu ciemats".

Visticamāk, turpmākā detalizētākā pārbaudē bāzē uz vietas varētu atklāties vēl "visādi brīnumi". Šobrīd zināms, ka oficiāli nav noformēti vairāki elektrības pieslēgumi bāzes teritorijā. Piemēram, uz mājiņām, kas nav "MTC Staicele" īpašumā, tiek nodrošināta elektrības padeve no bāzes un par elektrības patērēšanu maksā Staiceles bāze, nevis mājiņu īpašniece SIA "Stārķu ciemats".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!