Foto: LETA
Septembrī veiksmīgi aizvadītajās spēlēs uzsāktais kurss jāturpina arī tagad, tādu viedokli pirms 2012.gada Eiropas čempionāta pēdējām divām spēlēm ceturtdien pauda Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

EURO 2012 kvalifikācijas priekšpēdējo spēli Latvijas izlase aizvadīs piektdien, kad "Skonto" stadionā uzņems Maltas valstsvienību, bet pēdējo spēli Latvijas futbolisti aizvadīs nākamo otrdien izbraukumā pret Horvārtiju.

"Septembrī aizvadījām divas labas spēles – gan pēc rezultāta, gan parādītā rakstura ziņā. Tagad jāturpina spēlēt tādā pašā līmenī," uzskata Starkovs.


No sākotnējo kandidātu loka šoreiz palīdzēt nevarēs pussargi Aleksandrs fertovs un Artis Lazdiņš, kuri ir traumēti, kā arī diskvalificētais Ritus Krjauklis.

Runājot par pretiniekiem, Starkovs uzsvēra, ka nevajag noniecināt Maltas izlasi. "Ja uzvarēsim, medaļas mums neviens nedos. Ja zaudēsim, tad tā būs sensācija. Tāpēc psiholoģiski svarīgi sagatavoties, nedrīkstam viņus nenovērtēt."

Starkovs atzina, ka šoreiz Latvijas izlasei šoreiz vajadzētu demonstrēt uzbrukuma futbolu, jo pretinieks tam ir parocīgs. "Maltu mēs plānojam uzvarēt, bet, kā tas izdosies, to redzēsim."

Latvijas izlases galvenais treneris, kā ierasts, teica, ka viņam ir zināms komandas sākumsastāvs, tomēr to neatklāja. "Varbūt būs arī kāds pārsteigums"

Spēle pret Maltu piektdien "Skonto" stadionā sāksies pulksten 20:00.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!