Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Vairāki Latvijas futbola izlases spēlētāji Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra otrajā spēlē Bosnijā un Hercegovinā neparādīja savu labāko sniegumu, pēc mača izteicās Latvijas valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

Atgādinām, ka otrdien aizvadītajā spēlē Latvijas futbolisti ar rezultātu 1:4 izbraukumā piekāpās Bosnijas un Hercegovinas vienībai.

"Pirmkārt, vēlos apsveikt pretiniekus ar pelnītu uzvaru, Bosnijas un Hercegovinas izlase šodien parādīja skaistu spēli. Turpretī, ja novērtē Latvijas izlases sniegumu, tad vairāki futbolisti diemžēl neparādīja savu labāko spēli," Starkova pēc spēles teiktais citēts Latvijas Futbola federācijas (LFF) oficiālajā mājaslapā internetā. "Manuprāt, tam bija trīs iemesli - šajā spēlē laukumā dominēja mājnieki, mūsu spēlētāji ne līdz galam tomēr atjaunojās pēc Grieķijas spēles, šajā spēlē bija pilnas tribīnes un pretinieku atbalsts."

Tomēr treneris nebija pārāk kritisks pret savu komandu, jo kvalifikācijas turnīru Latvijai bija jāsāk ar grupas favorītēm.

"Kvalifikācijas cikla sākuma tikāmies ar galvenajiem favorītiem. Tomēr šobrīd neņemos prognozēt komandu savstarpējo spēļu rezultātus. Grieķijas valstsvienība pret mums nespēlēja tik uzbrūkošu futbolu kā Bosnija un Hercegovina, taču grieķi vienmēr māk sasniegt rezultātu no minimuma. Piebildīšu, ka arī Grieķijas izlase māk spēlēt uzbrūkošu futbolu," turpināja Starkovs.

Latvijas izlases galvenais treneris atzina, ka aizvadītajā spēlē mājinieku komandas rindās viņam simpatizēja Edina Džeko un Miralena Pjaniča sniegums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!