Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas futbola kluba "Barcelona" uzbrucējs Luiss Suaress nespēj aptvert to, ka viņa pārstāvētā komanda jau atkal nenosargāja lielu pārsvaru UEFA Čempionu līgas atbildes spēlē un izstājās no prestižā turnīra.

Jau vēstīts, ka "Barcelona" Čempionu līgas pirmajā mačā ar rezultātu 3:0 pārspēja "Liverpool", bet atbildes spēlē otrdien piedzīvoja zaudējumu ar 0:4, zaudējot arī divu spēļu summā.

"Tas ir neaptverami, ka mēs, "Barcelona", ielaidām divus vārtus divu minūšu laikā. Mēs, ielaižot, ceturtos vārtus, aizsardzībā spēlējām kā bērni," ESPN citē Suaresa teikto pēc spēles.

Šī ir otrā reize divu sezonu laikā, kad "Barcelona" atbildes spēlē nenosargā divu vārtu pārsvaru. Pagājušajā sezonā duelī ar "AS Roma" pēc uzvaras savā laukumā ar 4:1 Barselonas vienība atbildes spēlē zaudēja ar 0:3 un piekāpās arī divu spēļu summā, jo pretinieki guva vārtus izbraukumā.

"Mums ir jābūt ļoti kritiskiem par to, kas notika. Tas notiek jau otro reizi. Mēs nevaram pieļaut tās pašas kļūdas. Mums ir jāatvainojas par savu attieksmi un jāapzinās, ka kritikas vilnis būs liels. Esam ļoti sarūgtināti, tas ļoti sāp. Mēs esam cilvēki un jūtam sāpes," turpināja Suaress.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!