Foto: EPA/LETA
Minhenes „Bayern” un Vācijas futbola izlases pussargs Bastians Švainštaigers piekritis pagarināt līgumu ar Bavārijas klubu vēl uz četriem gadiem, vēsta „Bayern” mājas lapa.

Šo ziņu „Bayern” līdzjutējiem paziņoja pats futbolists, vēršoties pie tribīnēm pēc sestdienas spēles ar „St. Pauli” komandu Vācijas bundeslīgā. „Es esmu pagarinājis savu līgumu un palikšu ar „Bayern” līdz 2016. gadam Lai dzīvo „Bayern”!” līdzjutējiem teica futbolists.

Bastians Švainštaigers aizvadītajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Dienvidāfrikas Republikā kļuva par vienu no vadošajiem Vācijas izlases spēlētājiem, un viņa paturēšana „Bayern” komandā bija viens no galvenajiem tematiem Minhenes kluba vadības sēdē novembra beigās.

„Mēs esam ļoti gandarīti par viņa lēmumu,” izteicās „Bayern” prezidents Uli Hīness. „Mums visiem tā ir ļoti laba ziņa, ka tik svarīgs spēlētājs izrādījis tik skaidru lojalitāti klubam.”

„Personiski es labprātāk gribētu Čempionu līgā uzvarēt ar Minhenes „Bayern” nekā ar Madrides „Real”,” izteicās futbolists.

Švainštaigers šosezon „Bayern” labā guvis sešus vārtus – pa diviem bundeslīgā, Vācijas kausa izcīņā un UEFA Čempionu līgā.

Minhenes „Bayern” aizvadītajos mēnešos pagarinājuši līgumu ar vairākiem spēlētājiem – Filipu Lāmu (līdz 2016. gadam), Tomasu Milleru (līdz 2015. gadam). Holgeru Badštūberu (līdz 2014. gadam) un Franku Riberī (līdz 2015. gadam), iezīmējot komandas nākotnes aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!