Foto: EPA/Scanpix/LETA

Somijas čempione Kuopio "Palloseura" ("KuPS") ceturtdien pirmspēdējā spēlē vietējā čempionātā otrajā puslaikā ielaida divus vārtus, kā rezultātā zaudēti svarīgi punkti cīņā par titulu, taču dueli līdz galam kājas muskuļa traumas dēļ neaizvadīja Latvijas futbola izlases spēlētājs Igors Tarasovs.

"KuPS" savā laukumā ar 2:3 (1:0) zaudēja Valkeakoski "Haka".

Tarasovs bija iekļauts komandas starta vienpadsmitniekā, bet laukumā pavadīja vien piecas minūtes. Aizsargs vienā no spēles epizodēm steidzās atpakaļ aizsardzībā, bet īsi pēc tam saļima uz zālāja, turot kājas augšstilba muskuli. Brīdi vēlāk futbolistu no laukuma nonesa ar nestuvēm.

"KuPS" rindās abus vārtus guva Aniekpeno Udohs, bet viesiem izlīdzinājumu 78.minūtē panāca Medo. Tikmēr kompensācijas laika otrajā minūtē izcēlās Salomo Ojala, kuram tie bija otrie vārti šajā mačā.

Latvijas futbolists, kurš spēlē aizsarga un pussarga pozīcijās, ar Somijas komandu līgumu noslēdza pagājušajā vasarā. Pēc šīs sezonas viņam noslēdzas līgums ar "KuPS", bet abas puses iepriekš vienojās, ka sadarbību iespējams arī turpināt.

Čempionāta pēdējā spēļu kārta gaidāma 1.novembrī.

Pirms pēdējās spēļu kārtas līderpozīcijās ar 42 punktiem 20 mačos ir Helsinku HJK, bet "KuPS" atpaliek par trim punktiem, taču ir aizvadījusi par vienu maču vairāk.

"KuPS" pērn izcīnīja savu sesto Somijas čempiontitulu, tronī atgriežoties pēc 43 gadu pārtraukuma.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!