Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" galvenais treneris Eriks ten Hags uzskata, ka pēc skandalozās intervijas ar žurnālistu Pīrsu Morganu portugālim Krištianu Ronaldu vairs nevajadzētu spēlēt šajā klubā, liecina ESPN rīcībā esošā informācija.

Ten Hags esot ticies ar "United" priekšsēdētāju Džoelu Gleizeru, izpilddirektoru Ričardu Arnoldu un futbola direktoru Džonu Murto, lai reaģētu uz Ronaldu izteikumiem intervijā, kurā portugālis nevairījās kritizēt kluba vadību.

Galvenais treneris uzskatot, ka Ronaldu ar savu kritiku aizgājis pārāk tālu. Ronaldu intervijā arī norādīja, ka neciena ten Hagu, jo viņš neciena viņu. "United" vadība konsultējas ar juristiem, lai saprastu, kā veiksmīgāk risināt situāciju.

Ronaldu alga šajā sezonā ir 500 000 Lielbritānijas mārciņu nedēļā, un viņam līgums spēkā līdz sezonas beigām. Šobrīd klubā esot noskaņojums, ka pēc Pasaules kausa Ronaldu neatgriezīsies "United" sastāvā.

ESPN avoti ziņo, ka ten Hags joprojām uzskata, ka motivēts Ronaldu var palīdzēt sezonas otrajā pusē, taču viņš nav gatavs upurēt komandas vienotību, lai apmierinātu futbola zvaigznes no Portugāles ambīcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!