Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais Dortmundes "Borussia" treneris Jiurgens Klops atteicies vadīt Francijas 1. līgas futbola klubu Marseļas "Olympique", jo nevēlas pārtraukt "brīvdienas", vēsta vācu mediji.

"Marseļas klubs patiešām izrādījuši interesi par viņu, taču Jurgens neuzskata, ka būtu pienācis laiks atgriezties [trenera darbā]," izdevums "Bild" citē Klopa aģentu Marku Kozicki.

Ar Dortmundes klubu Klops strādāja no 2008. līdz 2015. gadam, izcīnot divus Vācijas bundeslīgas čempionu titulus un 2012./2013. gada sezonā iekļūstot UEFA Čempionu līgas finālā. Divreiz - 2011. un 2012. gadā - Klops tika atzīts par Vācijas labāko futbola treneri. Pēc atvadīšanās no "Borussia" Klops vasaras sākumā paziņoja, ka pēc septiņām emocionālām sezonām Dortmundes klubā nākamo gadu vēlētos "atpūsties".

Francijas klubs iepriekš uzrunāja Madrides "Real" dublieru komandas treneri un bijušo Francijas izlases zvaigzni Zinedinu Zidānu un savu kādreizējo treneri Ēriku Geretsu, taču no abiem saņēmis atteikumu.

Marseļas "Olympique" galvenā trenera amats kļuva vakants pēc jaunās sezonas pirmās spēles, kad pēc zaudējuma "Caen" komandai no tā atkāpās Marselo Bjelsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!