Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Vācijas futbola bundeslīgas komandas Minhenes "Bayern" uzbrucējs Tomass Millers nav atmetis cerības nākotnē tomēr spēlēt Vācijas izlasē.

Jau marta sākumā tika ziņots, ka Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs vairs nerēķinās ar tādām valsts futbola zvaigznēm kā Matss Hummelss, Žeroms Boatengs un Millers.

"Tas mums bija nepatīkams pārsteigums," vācu laikrakstam "Sport Bild" sacīja Millers. "Taču ir svarīgi skatīties uz priekšu, ne tikai sportā, bet vispār kopumā."

Vācijas izlasei pirms gaidāmajām 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm trešdien paredzēts pārbaudes mačs pret Serbiju, bet sestdien pret Nīderlandi. Millers atzina, ka būs dīvaini skatīties spēli televizorā.

"Man šķiet, ka šī būs pirmā reize, kad man ir pauze no valstsvienības," teica uzbrucējs. "Mēs visi trīs tagad varam izbaudīt vairāk laika ar mūsu sievām un ģimenēm."

Tāpat Millers sacīja, ka nav atmetis cerības nākotnē spēlēt Vācijas izlasē. "Kas notiks pēc viena vai diviem gadiem, ir atkarīgs no katra individuālā snieguma, viss ir iespējams," noslēdza Millers.

Millers izlases rindās aizvadījis 100 spēles un guvis 38 vārtus. Tāpat viņš 2014. gadā ar izlasi izcīnīja Pasaules kausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!