Latvijas tiesnešu brigāde ar Andri Treimani, Haraldu Gudermani, Alekseju Spasjonņikovu un Aleksandru Golubevu saņēmusi uzaicinājumu apkalpot UEFA Čempionu līgas grupu stadijas spēli. Otrdien, 23. novembrī, Latvijas futbola arbitri strādās H grupas mačā "Malmo" – Sanktpēterburgas "Zeņit", raksta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Šai brigādei šī būs pirmā Čempionu līgas pamatturnīra spēle šosezon. A. Treimanis ar asistentiem debitēja UEFA Čempionu līgā 2018. gada 2. oktobrī, apkalpojot spēli starp Doņeckas "Šahtar" un Lionas "Olympique" komandām. Tajā pašā sezonā Latvijas tiesneši apkalpoja arī maču starp BSC "Young Boys" un "Valencia" komandām, bet 2020. gada oktobrī A. Treimanis ar kolēģiem strādāja spēlē starp "Manchester City" un FC "Porto" komandām.

Tāpat tiesnešu brigādei ir arī 19 spēļu pieredze UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā. Šosezon ]\arbitri Eiropas otrajā spēcīgākajā klubu turnīrā apkalpojuši jau divus mačus: "Bayer Leverkusen 04" – "Ferencvaros" un "Real Sociedad" – Grācas "Sturm".

Spēle Malmē var būt izšķiroša cīņā par 3. vietu grupā, kas dod tiesības komandai pārcelties uz UEFA Eiropas līgas izslēgšanas spēļu stadiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!