"Tukums 2000"/"Telms" otrdien izcīnīja uzvaru "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 12.kārtas spēlē un pārtrauca sešu zaudējumu sēriju.

Tukumnieki mājās ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja "Audas" komandu.

Mača 16.minūtē pēc Ikuto Gomi ātra reida un piespēles soda laukumā bumbu vārtos raidīja Dāvis Zeltiņš, panākot 1:0 Tukuma komandas labā.

Spēles 74.minūtē pret Danielu Mīļo tika pārkāpti noteikumi soda laukumā un tukumnieki tika pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu. Minūti vēlāk "pendeli" izpildīja Markuss Kruglaužs, kurš panāca 2:0, turklāt "Auda" palika bez aizsarga Rendija Šibasa, kurš par pārkāpumu atveda uz saviem vārtiem soda sitienu.

Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Staņislavs Krapuhins saņēma bumbu soda laukumā un vienus vārtus atguva, bet vēl vairāk viesi neatspēlēs un "Tukums 2000"/"Telms" komanda svinēja uzvaru.

Vēl šodien "Liepāja" stadiona "Daugava" rezerves laukumā uzņem Jūrmalas "Spartaku", bet plkst.19 "Super Nova" Salaspils stadionā sāks maču ar "Riga" futbolistiem.

Pirmdien kārtas pirmajā spēlē "Valmiera" savā laukumā ar 1:0 uzvarēja "Daugavpili" un svinēja astoto panākumu pēc kārtas. Trešdien kārtas noslēgumā RFS Valdlaučos cīnīsies ar "Metta" klubu.

Turnīra tabulas galvgalī ar 29 punktiem 12 spēlēs atrodas "Valmiera", 26 punkti 11 mačos ir RFS, bet labāko trijnieku noslēdz "Liepāja", kas 11 spēlēs tikusi pie 25 punktiem. Vietu zemāk ir "Riga" ar 19 punktiem 11 cīņās. Piektajā vietā ar 18 punktiem 11 cīņās ir "Auda", bet aiz tās ar 15 punktiem 12 mačos ir "Daugavpils". 12 punkti 11 dueļos ir "Metta", septiņus punktus 11 cīņās sakrājis "Tukums 2000"/"Telms", trīs 11 spēlēs - "Super Nova", bet vienu punktu desmit mačos - Jūrmalas "Spartaks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!