Latvijas Futbola federācija (LFF) apstiprinājusi piecas spēlētāju pārejas starp "Optibet" Latvijas futbola virslīgas klubiem "Tukums 2000"/TSS un Jūrmalas "Spartaks", otrdien vēstīts LFF tīmekļa vietnē.

No Jūrmalas kluba uz Tukuma vienību oficiāli devušies trīs futbolisti – Vladislavs Kapustins, Jānis Krautmanis, Pems Deljops Semjuels, kuri izīrēti Tukuma komandai līdz gada beigām, bet pretējā virzienā – Romāns Mickevičs (foto pa kreisi).

18 gadus vecais vārtsargs Kapustins šosezon virslīgas spēlēs laukumā vēl nav devies un ir izīrēts Tukuma klubam līdz gada beigām. Uz tādu pašu laiku tukumniekiem izīrēts 23 gadus vecais pussargs Krautmanis, kurš šosezon virslīgā laukumā divās spēlēs pavadījis 98 minūtes un vārtus nav guvis.

Arī 19 gadus vecais pussargs Pems Daljopa Semjuels "Tukums 2000" vienībai palīdzēs līdz gada beigām. Viņš laukumā šosezon devies četrreiz, vārtus negūstot.

Pretējā virzienā devies 27 gadus vecais uzbrucējs Mickevičs, noslēdzot līgumu ar "Spartaku". Viņš tukumnieku rindās šosezon no zvana līdz zvanam aizvadījis septiņas spēles. Virslīgas pastarītei pievienojies arī 18 gadus vecais "Liepājas" otrās komandas pussargs Maksims Sidorovs, kurš virslīgas mačos laukumā nav devies.

Tagad jau oficiāli čempionvienībai "Riga" pievienojies 31 gadu vecais pussargs Vladimirs Kamešs, kura iepriekšējais klubs bija Peščanokopskas "Čaika", kas spēlēja Krievijas 1. līgā, paspējot piedalīties vienā mačā un vārtus negūstot. Viņš no "Riga" un klubu "Čaika" devās 14. februārī.

Savukārt no Lietuvas kluba "Atlantas" mājās pārbraucis 23 gadus vecais pussargs Devids Dobrecovs, kurš tēva Viktora Dobrecova vadībā spēlēs 1. līgas klubā "Grobiņas SC".

Transfēru logs Latvijā tika atvērts 20. jūlijā un ilgs līdz 1. septembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!