Foto: AFP/Scanpix/LETA

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra trešajā kārtā trešdien, 24. oktobrī, vairākas spēles noslēdzās ar neizšķirtu, bet "FC Barcelona" guva uzvaru, spēlējot bez sava līdera Lionela Mesi.

Mesi Spānijas futbola čempionāta spēlē aizvadītajā nedēļas nogalē salauza roku, taču treneriem izdevās atrast viņam aizstājējus un komanda UEFA Čempionu līgas grupu turnīru turpināja ar uzvaru ar 2:0 (1:0) pār Milānas "Inter".

Vārtus kataloņu labā guva Rafinja un Hordi Alba, savukārt "Inter" spēlētājiem neizdevās pārspēt Marku-Andre ter Štegenu un milānieši bija spiesti pārtraukt savu septiņu uzvaru sēriju.

Anglijas premjerlīgas klubs "Tottenham Hostpur" B grupā nenoturēja uzvaru pār Eindhovenas PSV – spēle noslēdzās ar neizšķirtu 2:2 (1:1). PSV meksikāņu uzbrucējs Irvings Lonsano 29. minūtē atklāja spēles rezultātu, bet Lūkass Moura pēc 10 minūtēm panāca 1:1.

Otrā puslaika sākumā Harijs Keins izvirzīja "Hotspur" vadībā ar 2:1, taču 79. minūtē briti palika bez sava pamatvārtsarga Igo Lorī, kurš tika noraidīts par pretinieka klupināšanu ārpus vārtu laukuma. Viņa vietā laukumā nāca Mihels Forms, un 84. minūtē viņš tika pārspēts, Lūkam de Jongam izlīdzinot rezultātu.

Neizšķirts – 1:1 (1:1) – tika fiksēts arī A grupas spēlē starp "Brugge" un "AS Monaco". Abi vārti tika gūti ar astoņu minūšu intervālu – vispirms Musa Silla izvirzīja vadībā Monako klubu, bet pēc tam Moraess Veslijs guva vārtus beļģu labā.

Tāpat ar neizšķirtu noslēdzās "Galatasaray" un "Schalke 04" spēle (0:0) D grupā, kā arī "Paris Saint Germain" un "Napoli" mačs C grupā – 2:2 (0:1), turklāt otros vārtus parīzieši guva vien kompensācijas laika beigās, mača 93. minūtē.

Portugāles "Porto" pamatīgi apbēdināja Maskavas futbola līdzjutējus, D grupas izbraukuma spēlē Krievijas galvaspilsētā uzvarot vietējo "Lokomotiv" ar 3:1 (2:1).

Divās spēlēs tika fiksēts iespaidīgs rezultāts – 4:0. Četrus bezatbildes vārtus C grupas spēlē guva Anglijas premjerlīgas klubs "Liverpool", savā laukumā uzvarot Belgradas "Crvena Zvezda", bet A grupā Dortmundes "Borussia" ar četru vārtu pārsvaru sagrāva Madrides "Atletico". Divus vārtus Vācijas bundeslīgas kluba labā guva Rafaels Gvereiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!