Foto: AP/Scanpix

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) izskatīs Spānijas kluba "Malaga" prezidenta, Kataras šeiha Abdulaha Al Tani izteikumus pēc komandas skandalozā zaudējuma UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē.

Atgādinām, ka UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē otrdien "Malaga" viesos dramatiskā cīņā ar 2:3 zaudēja Dortmundes "Borussia", divus vārtus ielaižot kompensācijas laikā. Pēc zaudējuma Al Tani asi reaģēja uz notikušo, savā "Twitter" kontā ievietojot vairākus ziņojumus un neveiksmē vainojot rasisma izpausmes.

"Šos izteikumus analizēs mūsu disciplinārās komitejas inspektori", ārzemju medijiem sacīja UEFA ģenerālsekretārs Džjanni Infantino. "Tad viņi pieņems lēmumu, vai piespriest sodu. Es saprotu, ja maču zaudē 93.minūtē, tad emocijas ir sakaitētas, un var pateikt lietas, kuras nemaz nevēlas teikt."

"Malaga" komanda plāno iesniegt sūdzību par mača galveno tiesnesi Kreigu Tomsonu un viņa palīgiem. "Malaga" lielākie protesti ir pret tiesneša lēmumu fiksēt pēdējo vārtu guvumu, lai gan vairāki "Borussia" spēlētāji, iespējams, bija aizmugurē.

Savukārt Dortmundes komanda UEFA Čempionu līgas pusfinālā iekļuva pirmo reizi kopš 1998.gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!