Foto: SIPA/Scanpix/LETA
UEFA Nāciju līgas trešā sezona trešdien, 1. jūnijā, sākās ar Polijas futbola izlases uzvaru – poļi savās mājās Vroclavā A līgas spēlē atspēlējās un ar 2:1 (0:0) pieveica Velsas valstsvienību.

Pēc bezvārtu pirmā puslaika Velsas futbolisti aktīvi sāka otro puslaiku un 52. minūtē pēc Džonija Viljamsa sitiena izvirzījās vadībā. Polijas izlasi šajā spēlē izglāba uz maiņu iznākušie spēlētāji. 60. minūtē laukumā iznāca pussargs Jakubs Kaminskis, kurš pēc 12 minūtēm panāca izlīdzinājumu.

Uzreiz pēc Polijas gūtajiem vārtiem laukumā uz maiņu nāca Karols Šviderskis, kurš vēlāk kļuva par spēles galveno varoni. Poļu pussargs 85. minūtē bija pirmais pie bumbas Velsas soda laukumā, atnesot Polijai uzvaru.

Polijas un Velsas izlases ir A līgas ceturtajā grupā, kurā vēl ir Nīderlande un Beļģija.

UEFA Nāciju līgas trešā sezona "pilnus apgriezienus" uzņems jūnija pirmajā pusē, kad visās četrās līgās tiks aizvadītas četras spēļu kārtas. Latvijas izlase spēlēs D līgas pirmajā grupā, kurā vēl ir Andora, Moldova un Lihtenšteina. 3. jūnijā Latvija uzņems Andoru un pēc tam 6. jūnijā Rīgā viesosies Lihtenšteina, bet pēc tam Daiņa Kazakeviča vadītā izlase dosies uz spēlēm Moldovā (10. jūnijā) un Lihtenšteinā (14. jūnijā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!