Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas futbola izlases spēlētāju Roberta Uldriķa un Andra Vaņina pārstāvētās komandas sestdien zaudēja Šveices augstākās līgas sestās kārtas spēlēs.

Uldriķis un "Sion" komanda savā laukumā ar 0:3 (0:1) kapitulēja valsts čempionei Bernes "Young Boys", kura septembrī debitēs UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Uzvarētājiem vārtus guva Kristians Fasnahts, kurš 14. minūtē atklāja rezultātu, bet spēles beigās kompensācijas laika pirmajā minūtē panāca 2:0. Ar to gan viss vēl nebeidzās, jo trīs minūtes vēlāk Ulise Garsija nodrošināja 3:0 "Young Boys" labā.

Uldriķis laukumā devās sākumsastāvā, taču 54. minūtē tika nomainīts.

Sjonas komanda Šveices čempionātā cieta trešo zaudējumu pēc kārtas.

Tikmēr "Zurich" vienība viesos ar 0:1 (0:1) zaudēja "Lugano" komandai. Vaņins bija spēles pieteikumā, bet palika rezervē.

Savukārt svētdien sestās kārtas cīņu aizvadīs Latvijas futbolista Mārča Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax", kas uzņems "St.Gallen" futbolistus.

Uldriķis un Vaņins nākamajā nedēļā tiek gaidīti Latvijas izlases rindās, lai spēlētu UEFA Nāciju līgas mačos pret Andoru un Gruziju, kamēr Ošs uz valstsvienību šoreiz netika izsaukts.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar sešās spēles maksimāli iekrātiem 18 punktiem ir "Young Boys" vienība. Tālāk ar astoņiem punktiem seko trīs komandas, ceturto vietu ieņemot "Zurich" vienībai. "Sion" ar sešiem punktiem ir septītā, bet "Xamax" ar četriem punktiem ieņem pēdējo - desmito vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!