Latvijas futbola izlases uzbrucējam Robertam Uldriķis rezultatīvais sezonas noslēgums izdevās tāpēc, ka viņš beidzot regulāri tika laukumā un izmantoja savu spēles laiku, viņš pastāstīja intervijā Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses dienestam.

Šveices kluba "Sion" sastāvā Uldriķis piecās spēlēs guva četrus vārtus, palīdzot komandai nosargāt vietu Šveices spēcīgākajā līgā un aizcīnīties līdz valsts kausa izcīņas pusfinālam.

"Bija koronvīrusa laiks, bija trauma, treneru maiņas… Sezonas sākumā, kad man deva spēlēt, komandai klājās labi, es arī pats tajā "Sion" veiksmīgajā posmā guvu divus vārtus. Tagad atnāca jauns treneris, iedeva man spēles laiku. Un, laukumā esot, man jau bija vieglāk gūt vārtus. Sanāca dot pienesumu komandai, palīdzēt klubam uzvarēt. Man nebija nekāda satraukuma par to, ka sen nebiju guvis vārtus, jo es sapratu iemeslu – neesot laukumā, vārtus gūt nav iespējams," skaidroja Uldriķis.

Uldriķim līgums ar "Sion" vienību vēl ir spēkā uz divām sezonām, un nākamajā sezonā viņš paredz, ka komanda cīnīsies par augstākajām vietām.

"Ja šādi spēlēsim arī nākamajā sezonā, domāju, varēsim sasniegt daudz labāku rezultātu, kas arī ir kluba ambīcijas. Uzskatu, ka mūsu klubs nav pārspēļu zonas komanda. Spēlētāju sastāvs un viss pārējais ir atbilstošs cīņai par daudz augstākām vietām," pauda uzbrucējs, kuram tagad ir pāris dienu atpūta pirms došanās atpakaļ uz Šveici.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!