Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas futbolists Roberts Uldriķis guva vārtus, bet viņa pārstāvētā komanda "Sion" sestdien Šveices čempionātā piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, saglabājot ceturto vietu.

"Sion" viesos ar 2:3 (1:2) piekāpās "Young Boys", Uldriķim laukumā aizvadot visu spēli.

Uldriķis spēles astotajā minūtē atklāja rezultātu, pēc centrējuma vārtus gūstot ar galvu. Tie viņam bija otrie vārti čempionātā, un šobrīd viņš labāko vārtu guvēju sarakstā dala desmito vietu.

Tomēr jau drīz rezultāts tapa 2:1 mājinieku labā. 12.minūtē rezultatīvs bija Mihels Ebišers un desmit minūtes vēlāk - Žans-Pjērs Sams.

Rezultātu izlīdzināt izdevās pēc soda sitiena izspēles, kad 49.minūtē ar galvu precīzs bija Birams Ndojs. Tomēr septiņas minūtes vēlāk uzvaras vārtus mājinieku labā guva Kristians Fasnahts, "Young Boys" ar 19 punktiem pakāpjoties uz otro vietu turnīra tabulā.

Svētdien Mārča Oša pārstāvētā "Xamax" viesosies pie "Lugano", bet Andra Vaņina "Zurich" - Ženēvā pie "Servette".

No latviešu pārstāvētajām komandām turnīra tabulā visaugstāk ir Uldriķa "Sion", kas deviņās spēlēs iekrājusi 16 punktus, ieņemot ceturto pozīciju. Andra Vaņina "Zurich" astoņos mačos ar astoņiem punktiem ir septītā, bet "Xamax" ar četriem punktiem astoņās spēlēs ir pēdējā, desmitajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!