Itālijas futbola klubi "Cagliari", "Venezia" un SPAL apsver iespēju savā rīcībā iegādāties Latvijas futbola izlases uzbrucēju Raimondu Krolli, ziņo portāls "tuttomercatoweb.com".

Itālijas augstākās līgas jeb A sērijas vienības "Cagliari" skauti ar interesi seko līdzi 19 gadus vecā Kroļļa gaitām, raksta medijs. Sardīnijas klubs apsver uzbrucēju iegādāties 2021. gada janvārī vai arī vasarā gaidāmajā pāreju "logā".

Turklāt šādu pašu variantu izskata arī B sērijas komandas "Venezia" un SPAL, kuras arī apsver iespēju veikt transfēru.

Raimonds Krollis šī gada laikā jau viesojies uz pārbaudēm Portugāles futbola grandā Lisabonas "Sporting", Beļģijas vienībā "KAA Gent", kā arī Nīderlandes klubā "PEC Zwolle". Portāls MVP par futbolista gaitām šajos klubos vairāk klāstīja rakstā "Vēlējās kārt bučus uz nagliņas. Spītīgais izlases debitants Krollis".

Medija rīcībā esoša informācija gan liecina, ka Krollis iepriekš viesojies arī "Cagliari" vienībā.

Jaunais futbolists šī gada septembrī debitēja Latvijas izlases sastāvā, tās rindās aizvadot trīs oficiālas UEFA Nāciju līgas spēles, kā arī piedaloties vienā pārbaudes mačā. Cikla pēdējā spēlē Andorā futbolists nopelnīja 11 metru soda sitienu, kuru viņš pats arī realizēja.

Savukārt futbola kluba "Metta" labā Krollis šī gada virslīgas čempionātā 24 spēlēs atzīmējās ar 11 vārtu guvumiem. Futbolistu ar vienību saista vēl divus gadus ilgs līgums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!