Foto: F64

Latvijas futbolists Vitālijs Jagodinskis pēc konflikta "Valmiera FC" komandā pārcēlies uz citu "Optibet" Latvijas virslīgas klubu RFS, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājaslapā ievietotā informācija.

28 gadus vecais aizsargs pēdējo spēli "Valmiera FC" rindās aizvadīja 3. jūlijā, kad vidzemnieki cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Spartaks" vienību. Vēlāk Valmieras galvenais treneris Tamazs Pertija un kluba viceprezidents Uldis Pūcītis par pārkāpumiem futbolistu atstādināja no treniņu procesa.

Drīz pēc notikušā "Valmiera FC" futbolisti uzrakstīja atklātu vēstuli kluba prezidentam Ralfam Osvaldam Insenbergam, lūdzot atstādināt no amatiem gan Pertiju, gan Pūcīti. Vēlāk futbolistu un kluba vadības tikšanās laikā domstarpības ar lielāko daļu futbolistu atrisinātas, bet Jagodinskis tagad pārcēlies uz citu virslīgas klubu RFS.

Pagājušajā sezonā Jagodinskis jau spēlēja RFS sastāvā, tiekot pie Latvijas čempionāta sudraba godalgas. 2019. gada sezonā virslīgā 29 mačos Jagodinskis izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem, bet šajā sezonā Valmieras klubā viņš nospēlēja vien četrus mačus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!