Foto: F64

"Optibet" virslīgas čempionāta bronzas medaļas laureāte "Valmiera" piektdien Antaljā divās pārbaudes spēlēs cīnījās neizšķirti.

Pirmajā pārbaudes spēlē vidzemnieki spēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Uzbekistānas superlīgas komandu "Qizilqum".

"Valmiera" vārtus guva pirmajā puslaikā, kad pēc stūra sitiena izspēles ar precīzu šāvienu devītniekā atzīmējas Valerijs Čupins. Pretinieki neizšķirtu panāca ar 11 metru soda sitienu spēles otrajā daļā.

Vēlāk dienas otrajā mačā, spēlējot ar citu sākumsastāvu, Valmieras futbolisti spēlēja 1:1 (1:0) ar Ukrainas premjerlīgas komandu "Ļviv".

Arī šajā mačā Latvijas komanda guva vārtus pirmajā puslaikā pēc stūra sitiena. Vārtu guvumu nokārtoja divi senegālieši, pēc Papa Fala piespēles precīzi ar galvu sitot Ndjapē Sovam.

Otrajā puslaikā Ļvivas futbolisti vienus vārtus atspēlēja.

Otrdien valmierieši ar rezultātu 1:0 uzvarēja Latvijas izlases pussarga Andreja Cigaņika pārstāvēto Luhanskas "Zorja". Šajā treniņnometnē "Valmiera" spēkosies arī ar aizsarga Kaspara Dubras pārstāvēto "Oleksandriya" komandu.

Tamaza Pertijas vadītā "Valmiera" iepriekšējā sezonā izcīnīja bronzu, pirmo reizi vēsturē tiekot pie godalgām Latvijas meistarsacīkstēs futbolā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!